saphir logo

Προϊόντα AVEL για να διατηρήσετε την ομορφιά του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας

Για πολλούς από εμάς που μετακινούνται στη δουλειά το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει κάτι σαν δεύτερο σαλόνι. Ακριβώς όπως τα σπίτια μας, το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου χρειάζεται τακτική συντήρηση, έτσι ώστε αυτό το δεύτερο σπίτι να παραμένει ένας χώρος άνεσης.

Ανεξάρτητα από το αν αγοράσατε ένα αυτοκίνητο και θέλετε να προστατέψετε το εσωτερικό του ή διαπιστώνετε ότι μετά από λίγα χρόνια ήρθε η ώρα για αναζωογόνηση, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων AVEL που σας βοηθούν να φροντίσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας.

Κάθισμα αυτοκινητού

1. Καθαρισμός δερμάτινων καθισμάτων και πάνελ

Πρώτα πρέπει να απαλλαγούμε από τυχόν λεκέδες και βρωμιές που έχουν συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου. Για αυτό το Smooth Leather Cleaning Soap είναι η τέλεια επιλογή.

Smooth Leather Cleaning Soap

Είναι σημαντικό να καθαρίσετε πρώτα το δέρμα έτσι ώστε τυχόν άλλα προϊόντα, είτε πρόκειται για θρεπτικές λοσιόν είτε για κρέμες εκ νέου χρωματισμού, να απορροφηθούν από το δέρμα.

Το Smooth Leather Cleaning Soap είναι ένα εντελώς άχρωμο προϊόν με μη αλκαλική φόρμουλα. Αυτό το καθιστά ασφαλές στη χρήση ακόμη και στα πιο ευαίσθητα δέρματα χωρίς κίνδυνο λεκέδων ή αποχρωματισμού. Απλώς βυθίστε το υγρό σφουγγάρι ή πινέλο στο σαπούνι και απλώστε το ομοιόμορφα στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε, δίνοντάς του ένα απαλό τρίψιμο με κυκλικές κινήσεις για να αφαιρέσετε τυχόν βρωμιά. Ανάλογα με την ποσότητα χρώσης, αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές μέχρι να
διαπιστώσετε ότι το δέρμα έχει επανέλθει στην αρχική του καθαρή εμφάνιση και αίσθηση.

Εάν το εσωτερικό σας είναι επίσης κατασκευασμένο από αλκαντάρα ή υφάσματα ή θέλετε να καθαρίσετε τα χαλιά στο αυτοκίνητό σας, επιλέξτε το AVEL Cleaner Special Textiles.

AVEL Cleaner Special Textiles.

Όχι μόνο θα καθαρίσει τα υφάσματα, χρησιμεύει επίσης ως απολυμαντικό και αφαιρεί τυχόν οσμές. Εφαρμόστε το με το καθαρό βαμβακερό ύφασμα που συνοδεύει, δεν υπάρχει ανάγκη για ξέβγαλμα στη συνέχεια.

2. Ενυδατική

Ακριβώς όπως με κάθε άλλο δέρμα, μετά τον καθαρισμό έρχεται η ενυδάτωση. Παρόλο που το σαπούνι καθαρισμού δέρματος είναι απαλό καθαριστικό, πρέπει να παρέχουμε στο δέρμα θρεπτικά έλαια που διατηρούν την απαλότητά του και αποτρέπουν το σκάσιμο.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό με τα καθίσματα αυτοκινήτου που τείνουν να κάμπτονται και
να ισιώνονται όταν κάθεστε. Εδώ το δέρμα πρέπει να θρέφεται για να αποφευχθεί
οποιαδήποτε ρωγμή με την πάροδο του χρόνου. Για να θρέψετε το δέρμα στο εσωτερικό του
αυτοκινήτου σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά προϊόντα, ανάλογα με το
εσωτερικό του αυτοκινήτου σας και τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Η Ανανεωτική Κρέμα και Λοσιόν Βάλσαμου

Αυτά τα δύο προϊόντα δημιουργήθηκαν από μια φόρμουλα με βάση το βιζόν που παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα. Το αν θα επιλέξετε το βάλσαμο ή
τη λοσιόν εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Εφαρμόστε το παντού με ένα στεγνό βαμβακερό ύφασμα, αφήστε το δέρμα να απορροφήσει το προϊόν και στη συνέχεια τρίψτε το με το ίδιο ύφασμα σε μια λεπτή λάμψη.

Αν προτιμάτε μια πιο ματ εμφάνιση υπάρχει το Liquid Leather Matte Balm

Liquid Leather Matte Balm

που παρέχει την ίδια θρέψη αλλά θα δημιουργήσει μια πιο ματ εμφάνιση.

Για εσωτερικούς δερμάτινους πλεκτούς ή εσωτερικούς χώρους με διάτρητο δέρμα όπου η εφαρμογή κρέμων και λοσιόν μπορεί να είναι δύσκολη, μπορείτε να επιλέξετε το σπρέι κεριού AVEL Leather Care Wax Spray.

AVEL Leather Care Wax Spray

Αυτό το Spray είναι επίσης το τέλειο προϊόν για νέα αυτοκίνητα. Το δέρμα στα νέα αυτοκίνητα δεν χρειάζεται τόσο ενυδάτωση όσο ένα αυτοκίνητο 5 ετών και άνω. Έτσι στην αρχή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το AVEL Leather Care Wax Spray, θα διατηρήσει το δέρμα σε τέλεια κατάσταση.

AVEL Leather Care Wax Spray

Το Spray βασίζεται στα ίδια συστατικά όπως η κρέμα και η λοσιόν ανανέωσης του βάλσαμου, αλλά είναι πιο εύκολο να εφαρμοστεί σε ανώμαλες επιφάνειες όπου η κρέμα θα μπορούσε να συγκεντρωθεί σε κοιλότητες και διατρήσεις.

3. Προστασία

Το τελευταίο βήμα είναι να προστατεύσετε το δέρμα από μελλοντικούς λεκέδες και βρωμιά. Για αυτό το AVEL Stain Protector Spray είναι η τέλεια επιλογή.

AVEL Stain Protector Spray

Δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα στο δέρμα που το καθιστά ανθεκτικό στα υγρά και τη βρωμιά. Μπορεί να ψεκαστεί παντού και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο στη συνέχεια να το εφαρμόσετε και να το αφήσετε να στεγνώσει. Συνήθως αρκεί να εφαρμόζετε το σπρέι κάθε 4 μήνες, αλλά αυτό εξαρτάται από τη συχνότητα που χρησιμοποιούνται τα καθίσματα. Το κάθισμα του οδηγού μπορεί να απαιτεί πιο συχνή εφαρμογή, από τα καθίσματα επιβατών.

Αυτά τα τρία βήματα είναι μια εξαιρετική ρουτίνα φροντίδας που θα διατηρήσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας στην αρχική του κατάσταση, η οποία όχι μόνο θα κάνει πιο ευχάριστη την οδήγηση στο αυτοκίνητό σας αλλά θα διατηρήσει επίσης την αξία του.

Επιδιόρθωση

Σε περίπτωση που έχει προκληθεί κάποια ζημιά στο δέρμα μέσα στο αυτοκίνητό σας, μην ανησυχείτε ότι η γκάμα AVEL προσφέρει επίσης προϊόντα για να το διορθώσετε.

Εάν υπάρχει λιπαρή κηλίδα στο δέρμα ή το ύφασμα, το AVEL Hussard Cleaner

AVEL Hussard Cleaner

θα το αφαιρέσει αξιόπιστα χωρίς να αφήνει δαχτυλίδι. Λειτουργεί επίσης για μελάνι, γράσο και πολλές άλλες ουσίες. Εφαρμόστε το με ένα καθαρό πανί και σκουπίστε απαλά τον λεκέ.

Εάν το δέρμα αρχίσει να χάνει το χρώμα του με την πάροδο του χρόνου ή μια συγκεκριμένη περιοχή αρχίζει να γερνάει γρηγορότερα από άλλα, υπάρχουν δύο προϊόντα που έχουμε για εσάς που αναβιώνουν εντελώς την εμφάνιση του δέρματος και το επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση. Το AVEL Creme Pigmentaire Teintante

AVEL Hussard Cleaner

και το AVEL Fixateur Creme Pigmentaire

AVEL Hussard Cleaner

Αυτά τα δύο προϊόντα θα δημιουργήσουν ένα εντελώς νέο φινίρισμα στο δέρμα και μπορούν να θεωρηθούν ως αναζωογόνηση για κάθε δέρμα.

Αφού καθαρίσετε το δέρμα με το Smooth Leather Cleaning Soap και το αφήσετε να στεγνώσει, μπορείτε να εφαρμόσετε το Creme Pigmentaire Teintante με ένα σφουγγάρι ή ένα στεγνό και καθαρό πανί σε όλο το δέρμα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το Fixateur Creme Pigmentaire που θα σταθεροποιήσει το τελείωμα στο δέρμα. Αφού αφήσετε το πρώτο στρώμα να στεγνώσει, είναι συνήθως καλύτερο να του δώσετε άλλη επίστρωση αφού το πρώτο χρησιμεύει ως αστάρι. Θα διαπιστώσετε ότι αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάθε αποχρωματισμό, λεκέδες ή λεύκανση μέσω των ακτίνων του ήλιου και της τριβής. Το Creme Pigmentaire Teintante διατίθεται σε πολλά διαφορετικά χρώματα και μπορεί επίσης να κατασκευαστεί σε προσαρμοσμένο χρώμα για εσάς κατόπιν αιτήματος. Αφού εφαρμόσετε τα δύο προϊόντα και είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, είναι καλύτερο να του δώσετε ένα στρώμα Stain Protector Spray για να προστατεύσει το νέο φινίρισμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν το δέρμα είναι εκτεθειμένο στα στοιχεία της φύσης όπως στα ανοιχτά (cabriolet) αυτοκίνητα.

AVEL Hussard Cleaner
AVEL Hussard Cleaner

100% MADE IN FRANCE